Skip to content

Noémi, 16 éves tanuló – gerincferdülés kezelés

gerincferdülésNagy fokú gerincferdülés és m. Scheuerman kór miatt járt Schroth tornára. Az egyik kezelés alkalmával beszámolt a sokszori erős fejfájásáról, melyre szinte folyamatosan gyógyszert szedett. A gyógyszerek már gyomorfájdalmat okoztak neki és alternatív lehetőségek után kérdezett.

Felajánlottuk, hogy teszteljük le a fejfájását nyaki McKenzie teszttel a panaszos időszakban, mert felmerült a nyaki eredet valószínűsége. Az első panaszos alkalommal sort kerítettünk a tesztre, mely egyértelműen kimutatta, hogy nyaki problémáról van szó és megszüntethető a fájdalom. A fájdalom előjöttével a megfelelő gyakorlatokat végezve ez a fajta fejfájás teljesen megszűnt, azóta is képes ezt a tünetet kontroll alatt tartani.

Vizsgálati, Kezelési lehetőségek

Pácienseink véleménye

Idős korom miatt mindenki le akart beszélni arról, hogy egy új kezelésbe fogjak feleslegesen. Szerencsére nem hagytam magam, mert nagyon zavart, hogy a gerincferdülésem miatt komoly légzési problémáim voltak. Elszántan végeztem otthon is a gyakorlatokat és ma is ezt teszem. Sokkal jobb a közérzetem és megszűnt a szúró érzés is. Köszönöm

Márton Józsefné
Rating: 5

Scheuerman betegség miatt jöttem az Arthuman Központba, emellett a fejem is nagyon gyakran fájt. Kaptam a problémámra több gyakorlatsort, amiket azóta is szorgalmasan végzek. A panaszaim nagymértékben csökkentek! Köszönöm

Vass Júlia
Rating: 5

A Schroth kezeléseket követően a 11 éves lányom vizsgálati eredménye nagyon jó lett. Az oldalirányú görbület megszűnt és a nyaki görbület is sokat mérséklődött. A háti púp görbülete a 30 coob fokról 10 coob fokra csökkent. Nagy az öröm, hisz a kitartó munkának meg lett az eredménye gyógytornászunk segítségével.

Körmendi Krisztina
Rating: 5
Jelentkezzen most Schroth terápiára!


Kérjük, ossza meg!
Back To Top